Top 5 cadeaus voor kinderen

By | februari 24, 2016

Cadeaus uitzoeken voor kinderen is niet altijd even makkelijk. Het ligt er uiteraard ook aan of het nu voor uw eigen kind is of voor uw neefjes of kleinkinderen bijvoorbeeld. Daarbij is het ook belangrijk dat u kijkt naar de hobby’s en interesses van het kind. Is uw kind een sporter of juist meer een gamer? Wij hebben voor u een top 5 cadeaus gemaakt voor allerlei kinderen.

Cadeautip 1: voor de kinderen die houden van vliegen

216918981

Veel kinderen houden van mooie, grote en snelle vliegtuigen. Bijna elke jongen droomt ervan om ooit is piloot te worden van een straaljager. Verwen daarom uw kind met een Drone. Er zijn verschillende soorten drones te verkrijgen. Zo kunt u de aller duurste drones kiezen (die zijn meestal inbegrepen met een camera) of u kunt kiezen voor een mooie drone zonder camera, wat uiteraard een stuk voordeliger is.

Cadeautip 2: voor de echte gamer

xbox-one-vs-playstation-4

Hoe vervelend we het ook soms vinden, kinderen zijn tegenwoordig meer achter de televisie te vinden dan op de speelplaats. Hoe jammer we het ook vinden moeten we het toch gaan accepteren. Als uw kind echt van gamen houd dan kunt u hem/haar een mooie Playstation 4 of XBOX One geven.

Cadeautip 3: voor de architect

3599002a

Misschien zit er in uw kind wel een geweldige architect verborgen. Kapla is al jarenlang één van de meest gekochte cadeaus ter wereld. Elk kind vind het leuk om te bouwen en zijn/haar eigen fantasieën erop los te laten. Kies er daarom voor om uw kind een grote box met Kapla blokjes te geven. Het levert soms de meest geweldige kunstwerken op.

Cadeautip 4: voor de sporter

adidas-voetbal-conext-15-glider_1500x1500_66884

Elk kind houd wel van buitenspelen en dat is goed. Buitenspelen is gezond en het levert veel nieuwe vrienden op voor uw kinderen. Geef uw kind daarom een voetbal, basketbal etc. Het ligt er natuurlijk aan of er wel genoeg faciliteiten zijn voor uw kind(eren) om lekker te kunnen buitenspelen. Daarbij kan dit ook uw kind stimuleren om op een voetbal, korfbal of hockey vereniging te gaan.

 

Cadeautip 5: voor de Make-Up artist

9200000027118912

Heeft u toevallig al gemerkt dat uw kind houd van beauty en verzorging dingetjes? Haal dan make-up speelgoed in huis. Dit soort make-up kan geen kwaad en u kan uw kind de gekste dingen laten doen. Daarbij is het ook vaak leuk om nog een barbiepop of iets dergelijks erbij te kopen zodat de pop onder handen kan worden genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *