Originele cadeautips voor uw vriendin!

By | februari 25, 2016

Veel mannen vinden het heel moeilijk om een leuk, maar ook origineel cadeau te kopen voor de verjaardag van hun vriendin. Maar vrouwen hechten veel waarde aan een cadeau. Met een top cadeau scoort u zeker punten en met een matig cadeau kunt u zorgen voor teleurstelling. U kunt niet zomaar een simpel luchtje of douchepakket meer kopen, nee er wordt meer verwacht!

Een cadeau dat aansluit bij haar interesses

Als u begint met het oriënteren voor een cadeau dan is het handig om te alles op een rijtje te zetten. Waar liggen wel en waar liggen niet haar interesses. Is ze bijvoorbeeld een hockey fanaat? Misschien kunt u dan kiezen voor een cadeau wat  te maken heeft met hockey. Zorg er voor dat u een duidelijk overzichtje maakt met wat ze wel en niet leuk vind, waardoor er al een aantal ideeën uit kunnen rollen. Het cadeau hoeft ook niet per se iets te zijn waar haar hobby’s of interesses in liggen. Het kan bijvoorbeeld ook een droom of wens zijn die zij ooit een keer heeft uitgesproken.

Een dagje uit als cadeau

Een cadeau hoeft niet altijd materieel te zijn. Vaak vinden vrouwen een mooie herennering een stuk waardevoller dan een cadeau dat naar verloop van tijd achterin de kast verdwijnt. Voorbeelden van een dagje uit kan erg simpel zijn, zoals:

Een weekendje weg

Wat is er nou leuker dan een gezellig weekendje weg. Tegenwoordig hoeft een weekendje weg naar bijvoorbeeld Parijs, Antwerpen of Londen niet eens zo heel duur te zijn. Daarbij is zo’n weekendje weg een mooie ervaring en leer je je vriendin ook beter kennen. Vrouwen vinden het geweldig om lekker te shoppen in andere landen en daarbij kan jij ook nog wat cultuur opsnuiven!

Picknicken

Alhoewel picknicken nog een beetje als een klassieker wordt ervaren is het nog steeds iets heel romantisch. Op een mooie locatie in het bos, langs het water of en mooi veld is het prima vertoeven. Daarbij kan je bij zo’n picknick ervoor kiezen om nog een simpel cadeautje te geven wat er ook voor zorgt dat het simpele cadeautje opeens heel veel waarde krijgt.

Dineren

Lekker uiteten gaan is natuurlijk ook een leuk cadeau. Heel luxe of juist heel knus, de keuze is aan u. Ook met het dineren kunt u ervoor kiezen om een simpel cadeautje erbij te geven wat het nog leuker maakt. Daarbij is er tegenwoordig ook de mogelijkheid om tegenwoordig te dineren in het donker. Op verschillende locaties in Nederland kan in absolute duisternis worden gegeten.

Een sportief uitje

Het kan zo zijn dat uw vriendin/vrouw houdt van lekker dingen doen. Plan daarom iets leuks op haar verjaardag. Ga paintballen, fietsen, flowboarden enz. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een rustig dagje naar de dierentuin te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *