Scandinavische klasse

By | november 16, 2016

Elegante en stijlvolle horloges, dat is wat Danish Design elke keer weer op de mat weet te brengen. Prachtige kleurcombinaties zorgen voor een zeer verzorgde look om uw pols. Het merk stemt uit 1988, een vrij nieuw merk nog. De visie van dit bedrijf is om wereldwijd te gaan met tijdloze horloges. Het design van dit Scandinavische hoogstandje ontstaat doordat zij het design simpel en elegant houden. De designers van deze horloges werken nauw samen om een hoog staaltje kwaliteit te leveren. Tevens heeft Danish Design ook diverse authentieke zakhorloges. De prijzen van Danish Design zijn relatief voordelig, de prijskwaliteit verhouding is fantastisch. De uurwerken gaan lang mee en onderhoud vindt plaats via de garantie.

Danish Design horlogebandjes

Sinds de komst van designer Daniel Wellington kiezen steeds meer horlogefabrikanten ervoor om gebruik te maken van horlogebandjes die losgekoppeld kunnen worden van het klokwerk. Daarom heeft Danish Design nu een zeer breed assortiment aan horlogebandjes. Van leren bandjes tot gouden bandjes tot bandjes gemaakt van kunststof. Allemaal zijn ze verkrijgbaar voor de verschillende klokwerken die Danish Design tevens biedt.

Hoe ziet het klokwerk eruit?

Danish Design maakt gebruik van een simpel elegante cirkel met daarin streepjes die het uurwerk aangeven. Door het simpele design valt het horloge niet per definitie op, maar toont wel klasse aan. Het klokwerk wordt geleverd in een heleboel diverse kleuren. Zo heeft u keuze uit het traditionele wit met gouden streepjes. Dit is een zeer populair model. Vooral omdat het makkelijk te combineren valt met de diverse horlogebandjes die Danish Design biedt. De overige kleuren zijn onder anderen bruin, zwart, zilver en blauw. Uiteraard zijn er nog veel meer opties mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *