Waarom een e-bike geven als cadeau

By | mei 17, 2019

De e-bike wordt steeds populairder hier in Nederland. Geen wonder, we zijn een echt fietsland. Er is geen land ter wereld waar betere fiets infrastructuur te vinden is dan in ons land. Daardoor kun je altijd even op de fiets springen om boodschappen te doen. Op bezoek te gaan bij een goede vriend of vriendin of wellicht zelfs naar je werk te gaan als deze zich dichtbij genoeg bevindt. Enfin, soms is het wel zo dat het hard waait, of dat je weinig energie hebt. In die gevallen kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Dit soort ondersteuning kan een e-bike geven.

Enfin, dit is niet de enige situatie waar een e-bike echt een meerwaarde kan vormen. Senioren onder ons, sommigen willen nog wel fietsen, maar zijn niet fit genoeg om dit op een reguliere fiets zonder ondersteuning te doen. Een e-bike kan in die gevallen de ideale oplossing zijn. Heb je een opa of oma die graag weer zou willen fietsen maar dit niet kan bolwerken met een traditionele fiets, dan is een elektrische fiets een top cadeau.

Waar veel mensen nog wel enigszins tegen op hikken is de prijs van de e-bike. Deze is bij de meeste fietsenwinkels in Nederland nog aan de hoge kant. Gelukkig zijn er online op het internet altijd wel partijen die met de prijzen stunten waaronder fastfuriousscooters.nl. Qua merken zijn er een aantal opties. Sparta is een topper in het traditionele fietsen segment maar ze maken ook zeker puike e-bikes. Een ander aan te bevelen merk is Puch te vinden hier, https://www.fastfuriousscooters.nl/puch. Indien je een fiets als cadeau geeft aan opa of oma, kies dan voor een seniorenfiets model. Er zijn namelijk een aantal modellen waar je uit kunt kiezen. Wil je de e-bike ook gaan inzetten om bijv. boodschappen te gaan doen, kies dan voor een zogenaamde transportfiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *