Koop je cadeaus tijdens Black Friday!

By | november 22, 2017

Binnenkort cadeaus kopen? Wacht dan tot Black Friday. Tijdens deze koopgekke vrijdag kun je namelijk tegen flinke kortingen je producten kopen. Maar waarom eigenlijk? Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika. Op deze dag bieden winkels en webshops hun goederen aan tegen flinke korting. Dat komt namelijk omdat in Amerika veel mensen op deze dag vrij zijn om hun kerstinkopen te doen.

Nederland

Ook Nederland kan natuurlijk niet achterblijven. Sinds enkele jaren kennen we hier ook Black Friday. Naast Black Friday is er tegenwoordig ook Cyber Monday. Dit is de maandag na Black Friday en op deze dag worden vaak de spullen die ‘over’ zijn aangeboden. Ook tijdens deze dag kun je daarom flinke korting scoren op een cadeau dat je wilt kopen.

Je hoef tegenwoordig niet meer naar een winkel toe om te profiteren van kortingen tijdens deze dagen. Je kunt namelijk ook online je cadeaus kopen omdat diverse webshops mee doen met Black Friday en Cyber Monday.

Coolblue doet ook mee dit jaar!

Ook Coolblue doet mee aan Black Friday. Dat bekent dat je dus korting kunt krijgen op veel elektronicaspullen die ze aanbieden. Maar dat niet alleen, ook voor een nieuwe wasmachine, een goedkope smartphone, een vette game en ga zo maar door. Coolblue zal tijdens Black Friday namelijk flink gaan stunten met de prijzen. Zorg daarom dat je de handen bij de knoppen hebt op 24 november en sla je slag. Zulke hoge kortingen heb je nog nooit gezien!

Als je dus op zoek bent naar een cadeau, doe je er goed aan om tijdens Black Friday rond te kijken bij Coolblue. Je kunt hier dan heel voordelig je slag slaan en dat wil jij toch ook wel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *