Een Eastpak cadeau doen?

By | oktober 26, 2016

Velen van ons zijn er mee opgegroeid: De Eastpak. Vooral op de middelbare school waren deze tassen haast niet uit het gezichtsveld te krijgen. Een praktische rugzak waarin alle scholieren gemakkelijk de boeken in kwijt kunnen. Naast de boeken is er ook nog genoeg ruimte om een broodje mee te nemen en te zorgen voor een flesje drinken. De rugzak zelf bevat een hoofdvak en een voorvakje. Het voorvakje is voorzien van de tekst ‘Eastpak’ vaak werd er door middel van Tipp-ex een andere woordcombinatie gemaakt. Bijvoorbeeld: Lastpak of asbak. Onschuldige humor die de scholier er cooler uit deed zien.

Origineel cadeau

Het vinden van een origineel cadeau is altijd een lastige klus. Tegenwoordig lijkt het wel alsof iedereen al over alle producten op de markt beschikt. Uiteraard kan dit nooit het geval zijn. Het geven van een tas is een functioneel cadeau. De tas kan gebruikt worden als logeertas maar kan uiteraard ook als vervanger dienen van de tas die op dit moment wordt gebruikt. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden wanneer de rugzak gebruikt kan worden, zo zou het natuurlijk ook de ideale buddy kunnen zijn op festivals of op campings! Wel zo makkelijk, een tas die een beetje vies mag worden.

Welke alternatieven zijn er?

Naast een mooie Eastpak kunnen er natuurlijk nog veel meer mogelijke tassen als cadeau gegeven worden. Bekijk bijvoorbeeld eens de nieuwe collectie van burkely. Deze producten maakt zeer goede kwaliteit leren tassen. De prijskwaliteit verhouding van deze tassen is perfect. De Burkely tassen staan bekend om de ietwat chiquere look. De eastpak tas is toch wel écht een stereotype middelbare scholier rugzak. Het is daarom leuk om eens verder te kijken dan de eastpak tassen. Bekijk tevens eens een keer de nieuwe collectie van legend. Dit opkomende merk maakt net als burkely, leren tassen. Ook deze tassen zijn relatief goedkoop geprijsd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *