De leukste hoverboard accessoires

By | juni 6, 2017

Wanneer je een Hoverboard hebt, is het ook nodig om een paar accessoires aan te schaffen. Sommige zijn er voor je gemak en anderen weer om jou te beschermen. Hier zie je de top 3 Hoverboard accessoires die je samen met een Hoverboard kan kopen.

1. Beschermhoes

Je Hoverboard rijdt op vele harde oppervlakten en je wilt het beschermen tegen schade. Een beschermhoes is de ideale accessoire om dat te kunnen doen. de hoes is gemaakt van silicone en zal je Hoverboard goed kunnen beschermen tegen krasjes. Beschermhoezen kun je in verschillende kleuren en patronen krijgen, dus je hoeft niet rond te rijden met een saaie, zwartkleurige hoes.

2. Draagtas

Soms moet je je Hoverboard met je meedragen. Misschien wil je het met je meenemen of is de batterij ervan leeggelopen. Een draagtas maakt het mogelijk om een Hoverboard zonder problemen met je mee te dragen. De draagtassen hebben ruimte voor accessoires en hebben handige straps zodat je het met de hand kan dragen of over je schouder te hangen. Verder kunnen ze ook gebruikt worden om je Hoverboard erin op te bergen zodat er geen stof erop kan gaan zitten.

3. Helm, knie en elleboog beschermers

Behalve je Hoverboard heb jij ook bescherming nodig. Vooral als je het gaan rijden om plaatsen waar je een ongeluk zou kunnen krijgen. Je bent misschien buiten de stad en wilt je Hoverboard op een ruwe zandweg rijden. Je wil natuurlijk geen ongeluk krijgen daar. Ook voor kinderen is het heel belangrijk om een helm en beschermers aan te trekken.

Deze 3 accessoires zijn gewoon niet weg te denken als je van plan bent een Hoverboard te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *